Om Caroline

Vill vara en naturlig & positiv drivkraft

 

 

My mission in life

Varför livscoaching?

Redan som barn hade jag en känsla av ”fearlessness” jag kunde gå ut i vattnet och bara gå, jag klättrade som 2 åring upp i ett utkikstorn för militärer för jag vill känna känslan att se långt ut mot horisonten, vinden i håret och se världen från en annan vinkel. Som barn har vi inte många rädslor. Våra rädslor är ofta ärvda från beteenden, miljön och händelser under vår uppväxt. Jag hade och har än idag en dragning till att upptäcka och uppleva det okända, nyfikenheten är den som driver oss till utveckling. 

Att överkomma sina största rädslor och att våga gå på okändmark är varför jag vill jobba med livscoaching. Vi behöver göra våran egen livsresa för att nå lycka, framgång och leva ett fullt liv. Kunskapen om detta ser jag försvinna mer och mer, därför vill jag dela med mig av min kunskap och erfarenhet och väcka inspirationen i dig.

Jag har personligen erfarit och även hjälpt många människor att ta sig igenom olika trauman och utmaningar, och där vi har till slut lyckats skapa ett balanserat och hälsosamt liv idag. Jag har utsatts för och lyckats överkomma långvarig stress och utmattning | utnyttjande| reumatism |fibromyalgi |negativa kroppsideal | övervikt | balansera HSP, högkänslighet | bristande ledarskap.

Är det i några av dessa områden som dina hinder finns? Då kan jag hjälpa dig!

Min mission är att hjälpa andra människor överkomma barriärer inom självutveckling, inre och yttre kommunikation och att göra sin inre ledares röst hörd, för jag har gått igenom samma sak och vet hur man lyckas. Jag älskar att se människor växa och utvecklas. Det ger mig sann glädje och är något jag alltid erfarit i service branschen, att uppfylla en önskan och behov av en produkt och känsla. Att få stötta föräldrar och elever som antingen är oroliga för att de inte ska klara en uppgift, att de är för blyga, för dåliga eller inte passar in i gruppen för att lyckas. Allt detta har jag så många fantastiska och lyckade exempel på i min livsportfölj.

Dessa vill jag kunna dela med mig av till dig för att du ska kunna få egna nya insikter om just ditt liv, vart du står just nu och vart vill du gå?

Jag tror att världen blir vad vi gör den till.

Därför är det så viktigt att inse sin inre kraft och hur man kan påverka både sig själv och inspirera andra med kärlek, tacksamhet och glädje. Jag hjälper dig frigöra din inre röst! Boka ett fritt prova på samtal nedan.

Dags för en förändring? Du är första steget….

Samarbete

Coacha företag

Ledarskap & kommunikation

Kommunikationsmönster, både inre och yttre kommunikation spelar stor roll i allt vi gör. Som ledare och lärare har jag en bred variation av färdigheter inom kommunikation i förhållande till ledarskap. Jag har sett hur kommunikation genom text, bild, verbalitet, kroppsspråk och mimik kan leda till helt olika resultat och vi behöver medvetet självutvecklas för att lära känna vårt eget unika kommunikationsmönster och hur de skapar dina relationer runtomkring dig. Därför jobbar jag alltid med att utgå ifrån DIG och din situation just nu.

Jag kan hjälpa dig genom att lyssna in, inspirera och motivera dig till att identifiera de hinder som omedvetet eller medvetet håller dig tillbaka. Genom att öka medvetenheten kring ditt eget handlande och hur du sätter mål för att väcka och frigöra din inre ledare. Jag kan hjälpa dig med dina hinder och rädslor då jag vet hur man lyckas överkomma dem.

Med ledorden ”Fear less, Love more and Act bravely” och NeCognita (betyder beträda okänd mark) lyckas vi ta oss an nya utmaningar i livet.

Jag är utbildad livscoach, lärare och beteendevetare. Med en förkärlek till rättvisa, empati och att vi alla har en inneboende drivkraft som behöver kreativt utrymme och möjlighet att få växa och skina och ge till världen. Dags att göra ditt avtryck? Jag hjälper dig.

Boka ett kostnadsfritt första samtal här, jag ser fram emot att få arbeta med dig. Boka ett första samtal för att upptäcka hur jag kan coacha dig.

Rekommendationer

 

Caroline har eget driv, identifierar problem och hittar lösningar och konstruktiva förslag på förbättringar.

Hon är lösningsfokuserad och arbetsplatsens sakkunnig inom pedagogik och fångar på ett utmärkt sätt utmaningarna både inom politiken och verksamheten på skolorna.

Caroline har alltid målsättningen att omsätta detta i praktisk handling för verksamheten internt.

Ledning | chefer från Arbetsförmedlingen 

Kundomdömen

 

Caroline har med sin fantastiska organisation- och struktureringsförmåga hjälpt oss att både förstå vikten av en affärsplan men också praktiskt hjälpt oss att bena ut en marknadsföringsplan så vi på bästa sätt kan nå ut med företagets budskap och tjänster på ett tydligt vis.

Vår upplevelse av Caroline är att hon är en passionerad och genuint engagerad person som håller vad hon lovar. Hon besitter förmåga att både lyssna in företagets röster och screena det faktiska behovet just nu men också praktiskt ge verktyg för att skrida behoven och planen till verket. Slutligen skulle vi vilja säga att Caroline har en röst och ett skratt som vi inte glömmer i första taget. Det har gett oss energi till att fortsätta tro och driva företag ett bra tag framöver. TACK!

 

Leaders Voice | Johanna | Fanny | Helena

Rekommendationer

 

Caroline är en varm, väldigt inkännande och omtänksam person. En inspiratör som ser helheten och har ett genuint intresse för att ”unlock people’s potential”. Hon får en att komma till insikt med vad man verkligen gillar och vad man är lagd åt.

Som coach är hon bra på att kartlägga ens egenskaper, både styrkor och det man behöver jobba mer på (om de svagare punkterna är relevanta och överhuvudtaget begränsar en på vägen, annars ska man inte fokusera på dessa för mycket), och är positiv längs hela vägen.

Caroline inspirerar, lyfter upp en och har alltid mycket idéer om lösningar på hinder och utmaningar. Hon är bra på att kolla upp/göra research och vara aktiv kring utveckling, hänga med i tidens trender och jämföra vad som är det bästa alternativet.

Som livscoach är hon är också duktig på att se det individuella behovet och inte utgå ifrån något generellt. Med hjälp av hennes boostande och stärkande får man bättre självförtroende och känner sig säkrare i det man vill åta sig och kan känna rädsla inför.

Hon är mån om att påminna en om vad man har att vara glad över i livet och även vad man ska vara stolt över hos sig själv.

 

Mojdeh | Jobbcoach TRR

Vad tycker andra kunder?

 

Caroline är engagerad och äkta och passar utmärkt i rollen som coach. På ett professionellt sätt ställer hon öppna frågor, lyssnar, peppar och fokuserar alltid på styrkor och möjligheter. Hennes öppenhet och positiva sätt skapar trygghet, tillit och glädje.

Min insikt är att jag skall hitta från vad jag verkligen vill. Värdet av att våga pausa och fylla på med energi för att hitta den egna drivkraften och motivationen. Att det är både roligt, skrämmande och inspirerande att tänka nytt. Att det kräver uthållighet och beslutsamhet att byta yrkesinriktning. Att befintlig kunskap och erfarenhet är värdefull och kan kompletteras med nya kunskaper, nätverk och tankesätt så att resultatet blir (1+1=3).

Jag uppskattar mycket att Caroline är aktiv på LinkedIn där hon är en god förebild genom att visa andra uppskattning samt generöst dela sina egna erfarenheter.

 

M | Chef Systembolaget

Rekommendationer

 

Det är så lätt att umgås med dig och du ger en härlig energi till rummet. Det viktigaste du ger är nog leendet och skrattet.

Du känner dig själv så bra också och kan verkligen bjuda på dig själv, samtidigt som du är nyfiken på alla runt omkring dig.

Som coach gav du mig inspiration att känna kraften i stjärnorna och tro på annat än det vi ser här i livet. Jag vet att mat och hälsa är viktigt för oss, men du kopplade ihop det med inre välbefinnande och hur mat påverkar hur vi/kroppen tar hand om maten i magen. Jag kopplade det vidare till biologin och hur bakterier gillar olika slags matvaror/kryddor.

Du ger plats för mina tankar i våra diskussioner och får mig att tänka på livsfrågor. Jag kopplar även ihop det vi pratar om med energin i kroppen och hur yoga och mat kan påverka sinnesron/energin.

Du har inspirerat mig på många olika sätt som du förstår och det bästa är alla goa skratt 😃💗

 

Madeleine | Biolog & kvalitetssamordnare 

Vad funderar du på?

Svar på frågorna varför

du ska anlita mig

Varför coaching?

Jag jobbar med coaching och mentorskap för dig som vill; 

– Utvecklas framåt och ta nästa steg i livet

– Öka självkänsla, motivation, självinsikt & förmågan till att ta initiativ mot dina mål.

– Klargöra vart dina energitjuvar finns och vad som ger dig energi

– Effektivisera och balansera kropp och sinne i arbetsliv och privatliv

w

Kommunicera mera

Med en bakgrund som säljare, telefonist, receptionist samt många år med småbarn, elever, föräldrar, chefer och kollegor vill jag påstå att kommunikation är en av mina största styrkor. Jag har utbildning i KOMET/KASAM m.m. Behöver du träna upp och ringa in vad du vill kommunicera för budskap? Hör av dig. 

Verksamhetstuveckling

Jag har arbetat i många år med elever, lärarlag, branschteam där jag tränat upp en förmåga att se vad som fungerar och inte fungerar i en verksamhet med fokus på människor, process, kultur och organisationspedagogik.

Från lärare till affärsutvecklare

Att arbeta som lärare är inte som många tror. Jag har träffat många ledare som har en förutfattad medning om att man är lite som deras lärare var när de var små. Tyvärr sker så mycket inom skolorganisationerna som inte syns på ytan. Jag har exemeplvis arbetat mycket med att planera, genomföra och följa upp både verksamheter, elevers arbete, kollegors arbete. Agerat rådgivare till föräldrar men också individualiserat för elever för att nå sina mål både kunskapsmässigt och socialt. 

Att ställa rätt frågor, observera och analysera för att få en utveckling att ske är inte alla som har insikt i.  Att arbeta med pedagogiska och analytiska verktyg gör att jag gärna arbetar med verksamhetsutveckling. 

Kommunikations och marknadsföring

Då jag arbetat många år med försäljning, telefon-& receptions service och som ledare, har jag nu några uppdrag där jag erbjuder min kompetens och erfarenhet som kommunikation- & marknadsförings strateg.

Fler uppdrag kommer in så ta chansen att boka in mig redan idag. 

Andlighet och företagshälsa

Inom arbetet med skolor och Arbetsförmedlingen har jag fått höra många situationer kring företagshälsa och psykisk ohälsa hos anställda och chefer. Jag har även utbildning i och har arbetat som hälsoinspiratör men också som facklig ordförande. Kominationen med att arbeta med personal branding/ egen utveckling av sitt inre (Andlighet= Sinne-Kropp- Själ) och företagskultur, dvs hur olika individer och karaktärer arbetar tillsammans, är idag en stor trend men också ett måste för att arbersmarknaden ska fungera. 

Kontakt

Genom att klicka på SKICKA godkänner du användarvillkoren

caroline@necognita.se 

Telefon: (+46) 079 341 37 99

Boka tid direkt i kalendern