Ledarskap - motivation - sann ledare

Frigör din inre röst & medvetenhet ~ Väx som ledare

 

 

Hör av digTill kalendern - boka tid

Utveckla din inre ledare

Inre & yttre kommunikation

Som företagscoach hjälper jag dig som ledare att sätta mål för din personliga utveckling kring ditt ledarskap och kommmunikationmönster. Vi tittar på din vardag och vilka utmaningar som finns just nu och utgår från dessa. Du får olika professionella verktyg och cases för att utveckla din kommunikationsstil och ditt ledarskap. 

 Det du säger ska förstås av din grupp.  Genom att arbeta med utveckling av din egen kommunikationen ger det dig och arbetsgruppen; 

  • Färre konflikter & undviker missförstånd
  • Ökad tillit och höjd arbetsglädje i gruppen
  • Utveckla ditt ledarskap och stärk företagskulturen

Boka ett första fritt samtal idag

Extrem ökning av chefers ohälsa

Ledares ohälsa är ofta en spegelbild av organisationsens hälsa. Se till att du sätter ner foten och tar hjälp i tid. Innan den berömde väggen dyker upp som ett stopp. Se artikel från Previa.

Som coach kan jag stötta dig i att utveckla olika förhållningssett till stress och prestation. Jag har själv upplevt utmattning och har fler verktyg som kan hjälpa dig innan du står och knackar på vårdens dörr. Mellanlanda hos mig med ett samtal så tar vi det därifrån. Välkommen

Lär dig sätta gränser och väx som ledare

Gränssättning är extra utmanande idag i digitaliseringens fotspår. Har ni pratat om hur ni ser på prestation, arbetsmiljö och social hållbarhet? Bolla idéer och tankar med mig. Boka ett samtal för att disktuera saken. 

Företagscoaching - Coronapandemin Covid-19

Idag kräver många arbetsplatser ett nyanserat ledarskap där ändrade förhållningssätt och avgränsningar görs inom olika områden såsom kommunikation, arbetsmiljö, ansvarsfördelning och kompetensförsörjning. Inte minst för att överleva Coronapandemin Covid-19. Som ledare är det klokt att ta in expertis för att lyckas. Genom att sätta lång och kortsiktiga mål, att bolla idéer och reflektera ur nyansearde perspektiv kan du utvecklas som ledare. Boka in ditt första samtal redan idag. 

Varför reflektion är viktigt i ett högteknologiskt samhälle

Att reflektera är det många chefer som får mindre tid av idag. Inte minst med de höga krav för överlevnad i pandemins spår. Hur kan man ställa om med en så oviss framtid? Du som ledare är också människa och behöver tid att reflektera. Boka ett samtal så ser vi hur du överkomma de hinder som står ivägen för din inre drivkraft. 

Kontakt

Genom att klicka på SKICKA godkänner du användarvillkoren

caroline@necognita.se 

Telefon: (+46) 079 341 37 99

Boka tid direkt i kalendern